Ulrikanhovi

Majoitus päärakennuksessa


Ulrikanhovin yli satavuotiasta rakennusta on kunnostettu vanhaa kunnioittaen ja säästäen. Talosta löytyy yksilöllisesti sisustettuja 1- ja 2-hengen huoneita, sekä tilava perhehuone. Perhehuoneessa on kaksi parisänkyä sekä vauvansänky. Päärakennuksesta löytyy tilat yhteensä 50 majoittujalle. Huoneet ovat ympärivuotisessa käytössä ja osassa niistä on langaton Internet-yhteys. Suihkut ja wc:t (myös inva-wc) sijaitsevat käytävällä. Majoittujien käytössä TV:n katselutiloja sekä 3 kpl pieniä keittiöitä varusteineen.

 

huonehuone
Kahden hengen huoneita päärakennuksessa

Yhden hengen huone
Yhden hengen huone

Kahden hengen huoneKahden hengen huone
Yhden ja kahden hengen huoneet

Perhehuone päärakennuksessa

Perhehuone päärakennuksessaPerhehuone päärakennuksessa
Perhehuone päärakennuksessa


Kesähuoneet


Kauniisti kunnostettu kesäsviittimme Muonamies sijaitsee piharakennuksessa. Täällä majoittaudut omassa rauhassa ja käytössäsi on oma keittiö. Suihku ja wc:t sijaitsevat päärakennuksessa.


Viehättävässä Ukkolassa on kolme eri kokoista huonetta kauniine hirsiseinineen. Perhehuoneessa on hirrestä paikalleen rakennetut leveät parivuoteet "kerrossänkyinä". Lisäksi rakennuksesta löytyy tilava kolmen hengen huone sekä kahden hengen huone parivuoteella. Majoittujilla on käytössä wc, suihku sekä pieni keittiö.


Muonamies ja Ukkolan majoitustilat ovat käytössä kesäkuukausina.

 


Tiedustelut ja varaukset:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
044 986 5841


Sisäänkirjautuminen

Majoitusvaraus on tehtävä etukäteen. Ulrikanhovissa ei ole vastaanottoa, joten ilmoitathan etukäteen arvioidun saapumisaikasi, niin tiedämme olla vastaanottamassa sinua. Saapuessasi (tai hieman ennen sitä), soita numeroon 044 986 5841, niin sinut tullaan päästämään majoitustiloihin sisälle.

 

MuonamiesMuonamies

Muonamiehen maja
Muonamiehen maja

Ukkola perhehuone
Ukkolan perhehuone

Kahden hengen huone, Ukkola
Ukkolan kahden hengen huone

Kolmen hengen huone, UkkolaKeittiö, Ukkola
Ukkolan kolmen hengen huone ja keittiö

 

Copyright © 2013 Ulrikanhovi